LeanIQ header
LeanIQ

Lean workshop

Lean workshop

Maak kennis met Lean

Lean workshop

Wij nodigen jou uit om deel te nemen aan onze Lean workshops waarin je door een interactief simulatiespel kennismaakt met de principes van Lean.

In het simulatiespel ben je betrokken bij de verschillende stappen in een Lean-transformatie en zul je ervaren hoe je verspillingen kunt verminderen en de efficiëntie van jouw processen kunt verbeteren. Onze ervaren trainers helpen je inzien hoe de Lean-principes kunnen worden toegepast op jouw organisatie.

Wat zijn de acht verspillingen die voorkomen in werkprocessen? Met praktische voorbeelden leer je hoe je deze verspillingen kunt herkennen en elimineren en daarmee de productiviteit en kwaliteit van jouw producten of diensten kunt verbeteren.

Deze workshops zijn geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het optimaliseren van werkprocessen en het verminderen van verspillingen. Of je nu werkzaam bent in de industrie, de dienstverlening of de zorg, de principes van Lean zijn universeel toepasbaar en hebben bewezen resultaten opgeleverd in allerlei sectoren.

De kosten voor deze workshop van een dagdeel bedragen €150 per persoon. Er is plek voor maximaal 15 deelnemers per workshop. De workshop sluiten we af met een lunch.

Mis deze kans niet en schrijf je vandaag nog in. Wij kijken er naar uit om samen met jou de verspillingen in jouw werkprocessen te identificeren en deze te elimineren om zo jouw organisatie te optimaliseren.

In-Company

Uiteraard kunnen wij deze workshop ook in-company verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@leaniq.nl

Voor deze bijzondere workshop hebben wij een bijzondere en historische lokatie beschikbaar. Wij ontvangen jou graag in het Huis te Zaanen in Haarlem.