Lean consultancy
LeanIQ

Lean Consultancy

Het doel van Lean consultancy

LeanIQ richt zich op het behalen van jouw organisatiedoelen door het creëren van tevreden klanten, medewerkers en een gezond bedrijfsresultaat!

De combinatie van een tevreden klant, tevreden medewerkers en een gezond bedrijfsresultaat levert een aantal belangrijke voordelen op voor een organisatie.

Allereerst kan een tevreden klant zorgen voor een hogere omzet en winstgevendheid. Tevreden klanten zijn vaak loyale klanten die terugkomen en meer producten of diensten afnemen. Dit kan leiden tot een hogere klantwaarde en omzetgroei. Bovendien zijn tevreden klanten vaak bereid om positieve aanbevelingen te doen aan anderen, wat kan zorgen voor nieuwe klanten en verdere groei van de organisatie.

Een tevreden medewerker kan ook bijdragen aan een hogere omzet en winstgevendheid. Medewerkers die tevreden zijn met hun werkgever, voelen zich meer betrokken bij de organisatie en zijn vaak productiever en innovatiever. Bovendien kunnen tevreden medewerkers zorgen voor een lager verloop en verzuim, wat kan leiden tot lagere kosten en een hogere arbeidsproductiviteit.

Een gezond bedrijfsresultaat is uiteraard ook van groot belang voor een organisatie. Een gezond bedrijfsresultaat betekent dat er voldoende financiële middelen beschikbaar zijn om te investeren in de groei en ontwikkeling van de organisatie. Een gezond bedrijfsresultaat kan ook bijdragen aan een positief imago van de organisatie, waardoor klanten en medewerkers aangetrokken worden en de organisatie verder kan groeien.

Kortom, de combinatie van een tevreden klant, tevreden medewerkers en een gezond bedrijfsresultaat kan leiden tot een hogere omzet en winstgevendheid, een hogere klantwaarde, lagere kosten, een hogere arbeidsproductiviteit, innovatie en groei, en een positief imago van de organisatie. Het is daarom van groot belang voor organisaties om te investeren in het creëren van deze drie pijlers van succes.

Wat bereiken wij met Lean consultancy

Het begint allemaal met het begrijpen van uw wensen en behoeften. We zorgen ervoor dat onze Lean consultancy past binnen uw visie en doelstellingen, zodat we samen naar de best mogelijke oplossing kunnen zoeken.

Bij LeanIQ geloven we dat verbinding essentieel is voor duurzame verandering. Daarom beginnen we altijd met het maken van verbinding met medewerkers, klanten en leveranciers. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat wanneer we goed verbonden zijn, we samen op zoek kunnen gaan naar de beste oplossingen. We gebruiken hiervoor de technieken van de Secure Base methodiek, wat ons uniek maakt in onze aanpak.

Instrumenten van lean consultancy

Om de gewenste prestaties te waarborgen, maken we gebruik van Lean en Lean Six Sigma. Hierbij staat de waardeketen centraal. We werken samen met leveranciers en klanten om ervoor te zorgen dat we producten en diensten leveren waar de eindklant om heeft gevraagd. Onze focus ligt op het inrichten binnen de kaders van uw wensen, en het verankeren van prestaties in de organisatie(s) met behulp van werkinstructies, opleiding en lean operational management, zoals dagstarts.

Met LeanIQ kunt u erop vertrouwen dat uw transitie tijdelijk is en uw resultaten duurzaam zijn. We zijn gepassioneerd en toegewijd aan het creëren van positieve veranderingen in uw organisatie. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

    Contact