Continu verbeteren
LeanIQ

Secure Base Masterclass

Secure Base masterclassBen jij een gedreven leider en coach die wil weten hoe je je team en organisatie naar een hoger niveau kan tillen? Ben je op zoek naar inzichten om verandering succesvol te begeleiden? Dan hebben wij de oplossing!

 

Onze masterclass Secure Base Teamcoachen biedt praktische en leerbare methoden om communicatie en samenwerking effectiever en doelgerichter te maken. Als leider of Lean & Agile coach leer je hoe je kunt instappen wanneer verandering spannend wordt en hoe je de balans tussen verbinding en uitdaging kunt bewaken. We delen onze ervaringen en bespreken wat wel en niet werkt in de reis naar een excellerende team en organisatie.

In deze masterclass combineren we de theorie van de transitiecirkel van George Kohlrieser (care tot dare en laat je niet gijzelen) met de Kaizen Verbetermethodiek (Lean, Six Sigma, Agile). Maar dat is nog niet alles! We hebben ook aandacht voor thema’s zoals de teamlevenslijn, de Care Dare Matrix, parafraseren en Lean Systeem implementatie.

Bij onze masterclass Secure Base Teamcoachen is eigen inbreng en ervaring essentieel, dus actieve deelname is gewenst. Het is een actiegerichte workshop die direct toepasbaar is en je een voorproefje geeft van onze 5-daagse Secure Base Lean teamcoachen opleiding. Kortom, mis deze kans niet om je team en organisatie naar grote hoogten te brengen!

Voor deze bijzondere masterclass hebben wij een bijzondere en historische lokatie beschikbaar. Wij ontvangen jou graag in het Huis te Zaanen in Haarlem vanaf 8.30 uur. We starten om 9.00 uur en eindigen om 12.30 uur mét een lunch. De kosten bedragen €150 per persoon. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers per masterclass.